自製 M&M 8折!


Gethemall不時幫你搵新野, 今次試下自製M&M!

自製 M&M 十分特別, 可以視為一種好有意思的禮物或者見面禮, 希望大家一定要多多支持呀!~

GeTheMall Reminder!
1.如果閣下冇填到後備而又不幸冇貨的話,我們會通知閣下有關退款的安排。
2.若果收唔到報價Email, 可以留意一下Junk Box/垃圾桶!
3.如果你自製的M&M 係有相的話, 係會貴少少 (約US$5), 同埋記得attach張高解像度的相呀!
4.因為運送過程中有機會會因磨擦及溫度導致所印的字體或圖案走樣, 我們建議用Heart Tote/Acrylic 包裝較好
5.如果大家自製的M&M有相片的話, 可以響我地回覆報價之後將相片及入數紙同時回覆我地就得喇
6.如選擇香港 順豐站/ 順便智能櫃, 可參照右方的連結輸入 分店編號/ 點碼 [順豐站 / 順豐智能櫃 ]。

注意! 請先到M&M網站試整一次,然後先填FORM
M&Ms

今次截止訂購日期暫定為 17/11 晚上12點

價錢如下:
匯率: 1USD=8.3HKD(已包括所有美國運費, 包裝, 稅項及手續費用)
例子: 若8oz裝的沒有附上相片的自製M&M (M&M'S® Heart Tote包裝) 標價為$24.99,價錢=(24.99 x 8.3 x0.8)+ 80 = HKD 246

參考圖片


購買流程
1. 選擇產品後, 請細閱條款及政策,之後依照表格上的指引填寫團購表格並遞交。
2. 遞交後將會收到一封由本店發出的報價電郵。
3. 入數後請於截單日期前把入數證明發送到本店的電郵或 Whatsapp,本店亦會再以電郵通知閣下確認收妥存款。
4. 等待本店的到貨通知。
5. 到貨時間約為確認收妥存款後的 28 - 35 天。
6. 如非特別要求,若訂單購買多於一件貨品,訂單內缺貨貨品將會退款,其他貨品繼續訂購。
如有任何疑問,請以電郵聯絡我們! 電郵地址: order@gtm.hk 謝謝!

如果表格未能顯示, 可按此訂購表格